🎉 Nieuwe projecten toegevoegd

Websites

Een website is allang niet meer slechts een digitaal visitekaartje. Het is voor de meeste bedrijven inmiddels het belangrijkste marketingkanaal. Een goede website brengt het jouw merk tot leven en zorgt voor nieuwe klanten.

Lees meer 👇

Elke designkeuze die wij maken is gebaseerd op het strategisch fundament dat we samen met jou bouwen. Onze designers denken over elke pixel na. De developers vertalen het ontwerp pixel-perfect naar een sterke en functionele website, met een optimale gebruikersbeleving voorop.

En nu?

Als je nieuwe website gelanceerd is, begint het pas écht. Door continu data te verzamelen en te analyseren, meten we hoe jouw website het doet. We weten waar de gebruiker lekker doorklikt, of juist afhaakt. We schaven bij en optimaliseren. Zo maken we jouw groei waar.

Ik wil kennismaken!

Recente projecten

Wouter Klijn

Branding & Wordpress website

DoodGewoon Uitvaartzorg

Branding & Wordpress website

Uw Financieelhuys

Branding & Wordpress website

TBS Europe

Shopify webshop

Bedrijf X

Meerdere dashboards

Youngtimers.info

Concept, Wordpress website & SEO

Werken met Yfer, hoe ziet dat eruit?

Yfer -een design gedreven digitaal bureau- laat organisaties groeien met branding en digitale oplossingen.

🤝

1. Kennismaking

Online, telefonisch of op locatie. We bespreken je business, uitdagingen en doelen.

🔍

2. Scan

Wij analyseren je website en overige online aanwezigheid.

📄

3. Voorstel

Je ontvangt binnen enkele dagen een vrijblijvend voorstel.

🛠️

4. Maakproces

Werk aan de winkel! Wij ontwerpen en realiseren je website.

🎉

5. Livegang

Tijd voor confetti: je website staat live!

📈

6. Groeien

We blijven je website optimaliseren en verzorgen de online marketing.

Met onze Online oplossingen jouw bedrijf laten groeien? Contact ons

Al onze diensten op een rijtje

Data Analyse 🔎

Data is de basis van alles. Daarom beginnen we elk project met een data-analyse om te kijken hoe jouw bedrijf er digitaal voor staat. Wat gaat er goed en wat kan er beter? We bestuderen het gedrag van de websitebezoekers. Zo weten we precies wat jouw bedrijf nodig heeft om te groeien.

Strategie 💭

Zonder fundament kun je niets bouwen. Op basis van jouw doelen en de bevindingen uit de data-analyse ontwikkelen we een strategie. Deze vormt de leidraad voor alle (digitale) beslissingen, voor nu en later.

Digital Design 🖌️

Of het nu een website, webshop of marketingcampagne is... Met de strategie als basis ontwerpt Yfer een online oplossing die precies doet wat ‘ie moet doen. En ook nog eens supermooi is, natuurlijk!

Development 💻

Het fundament staat, het ontwerp is klaar. Nu is het tijd om te bouwen! Wij ontwikkelen jouw website of webshop in Wordpress, WooCommerce of Shopify. We gaan voor volledig maatwerk of maken gebruik van frameworks of slimme builders. Alles kan.

Online Marketing 📢

Door een mix van organische en betaalde marketing bereiken we de juiste doelgroep én zorgen we voor resultaat. Door de marketing en de website of webshop te blijven analyseren, halen we het maximale uit elke marketingeuro

Optimalisatie 📈

De lancering van je website of webshop is het startschot, niet de finish. Nu begint het pas écht. Door continu data te verzamelen en te analyseren, meten we hoe jouw website of webshop het doet. We weten waar de gebruiker lekker doorklikt, of juist afhaakt. We schaven bij en optimaliseren. Zo maken we jouw groei waar.


Yfer

Tolheksbos 168
2134 GD Hoofddorp


Yfer

Tolheksbos 168
2134 GD Hoofddorp