πŸŽ‰ Nieuwe projecten toegevoegd

Webdesigner Hoofddorp

Ben je op zoek naar een webdesigner in Hoofddorp? Dan ben je bij Yfer aan juiste adres. We helpen je graag met het realiseren van een spraakmakende en winstgevende website of webshop.

Lees meer πŸ‘‡

Een website is meer dan een visitekaartje: het is voor veel bedrijven hèt belangrijkste online verkoopkanaal. Een goede website informeert, inspireert en converteert: het zet de gebruiker aan tot een gewenste actie. Dit kan een contactverzoek zijn, maar ook een directe aankoop.

Yfer heeft meer dan 8 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van winstgevende websites. Voor websites werken wij graag in Wordpress, voor webshops Woocommerce en Shopify. Onze oplossingen zijn gebaseerd op data. Zo maken we niet alleen een website die er goed uit ziet, maar ook wat oplevert. Dus, ben je op zoek naar een goede webdesigner in Hoofddorp, dan ben je op zoek naar Yfer.

Meer dan alleen een webdesigner

En om eerlijk te zijn, doen we een stuk meer dan alleen websites en webshops maken. Yfer is jouw online partner. We zijn geen fan van β€œu vraagt, wij draaien”. We denken proactief mee, analyseren en optimaliseren. Niet alleen je website of webshop, maar ook je online marketing en branding. Zo zorgen we ervoor dat we het maximale uit jouw online aanwezigheid halen.

Ik wil kennismaken!

Recente projecten

Wouter Klijn

Branding & Wordpress website

DoodGewoon Uitvaartzorg

Branding & Wordpress website

Uw Financieelhuys

Branding & Wordpress website

TBS Europe

Shopify webshop

Bedrijf X

Meerdere dashboards

Youngtimers.info

Concept, Wordpress website & SEO

Werken met Yfer, hoe ziet dat eruit?

Yfer -een design gedreven digitaal bureau- laat organisaties groeien met branding en digitale oplossingen.

Met onze Online oplossingen jouw bedrijf laten groeien? Contact ons

Al onze diensten op een rijtje

Data Analyse πŸ”Ž

Data is de basis van alles. Daarom beginnen we elk project met een data-analyse om te kijken hoe jouw bedrijf er digitaal voor staat. Wat gaat er goed en wat kan er beter? We bestuderen het gedrag van de websitebezoekers. Zo weten we precies wat jouw bedrijf nodig heeft om te groeien.

Strategie πŸ’­

Zonder fundament kun je niets bouwen. Op basis van jouw doelen en de bevindingen uit de data-analyse ontwikkelen we een strategie. Deze vormt de leidraad voor alle (digitale) beslissingen, voor nu en later.

Digital Design πŸ–ŒοΈ

Of het nu een website, webshop of marketingcampagne is... Met de strategie als basis ontwerpt Yfer een online oplossing die precies doet wat β€˜ie moet doen. En ook nog eens supermooi is, natuurlijk!

Development πŸ’»

Het fundament staat, het ontwerp is klaar. Nu is het tijd om te bouwen! Wij ontwikkelen jouw website of webshop in Wordpress, WooCommerce of Shopify. We gaan voor volledig maatwerk of maken gebruik van frameworks of slimme builders. Alles kan.

Online Marketing πŸ“’

Door een mix van organische en betaalde marketing bereiken we de juiste doelgroep Γ©n zorgen we voor resultaat. Door de marketing en de website of webshop te blijven analyseren, halen we het maximale uit elke marketingeuro

Optimalisatie πŸ“ˆ

De lancering van je website of webshop is het startschot, niet de finish. Nu begint het pas Γ©cht. Door continu data te verzamelen en te analyseren, meten we hoe jouw website of webshop het doet. We weten waar de gebruiker lekker doorklikt, of juist afhaakt. We schaven bij en optimaliseren. Zo maken we jouw groei waar.


Yfer

Tolheksbos 168
2134 GD Hoofddorp


Yfer

Tolheksbos 168
2134 GD Hoofddorp