πŸ₯° Nieuwe insighs & nieuws online
πŸ₯° Nieuwe insighs & nieuws online

Shopify webshop laten maken

29 juni 2022

Wil je een nieuwe Shopify webshop laten maken? Of je huidige webshop optimaliseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Yfer is gespecialiseerd in het realiseren en optimaliseren van winstgevende Shopify webshops.

Shopify webshop door Yfer

Als eCommerce ondernemer hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen wat het belang is van een goede webshop. Wat is volgens ons een goede webshop? Eentje die er niet alleen goed uit ziet, maar ook daadwerkelijk converteert. In andere woorden: je producten moeten als warme broodjes over de digitale toonbank heen vliegen.

Shopify is een ontzettend fijn eCommerce platform om mee te werken. Voor ons, voor jou, maar ook voor de eindgebruiker. Het is zowel geschikt voor kleine webshops met enkele producten, als grotere webshops met enkele honderden producten.

De kracht van data

Hoe we tot een winstgevende Shopify webshop komen? Door data, design en techniek met elkaar te combineren. Voordat we aan de slag gaan, doen we uitgebreid onderzoek. We kijken niet alleen naar je eigen data, maar ook die van de markt. Alle keuzes, van strategie tot aan design en marketing baseren we op data. Alleen zo komen we tot een oplossing die Γ¨cht werkt. Nieuwsgierig geworden? Laten we eens kennis maken!

Mogen wij je bedrijf laten groeien? Neem dan contact met ons op. Of bekijk ons werk.

Ook interessant?!


Hoofddorp HQ

Tolheksbos 168
2134 GD Hoofddorp